Koen Daniël Schukkink

Twentsche Courant Tubantia - Kerkblad Protestantse gemeente Borne - Hart van Borne - Bornse Courant - 
-De Week van Borne - Clubblad BZSV de Blauwwitters - Stem van Borne -  RTV Borne-

Vertellen en verbinden!


Welkom! Ik ben Koen Daniël Schukkink, de oprichter van de Stem van Borne.

Mijn passie voor schrijven begon jaren geleden, toen ik de verhalen van mensen uit mijn dorp Borne wilde vastleggen en delen. Een verhaal wordt vereeuwigd als het op papier staat. Dit leidde tot de oprichting van de Stem van Borne, waar ik begon met het interviewen van Bornenaren die iets bijzonders te vertellen hadden. Mijn doel was en is nog steeds om de stem van ons mooie Borne te laten horen en ons dorp te promoten.

Door de jaren heen ben ik uitgegroeid tot een freelance journalist en heb ik gewerkt voor gerenommeerde publicaties zoals De Twentsche Courant Tubantia  en De Week van Borne. Bij TC Tubantia richtte ik me op het amateurvoetbal en regionale verhalen, terwijl ik voor De Week van Borne wekelijks (nieuws)artikelen schrijf die Borne belichten.

Een verbinder pur sang

Het medialandschap in Borne is de laatste jaren een uitdagende omgeving geweest met verschillende spelers zoals De Week van Borne, BorneBoeit, Hart van Borne en RTV Borne. Ondanks de onderlinge concurrentie en spanningen, heb ik altijd goed contact onderhouden met alle partijen.

Mijn unieke positie als verbinder stelt me in staat om bruggen te slaan en een harmonieuze samenwerking te bevorderen tussen alle betrokken partijen.


Waardevolle Ontmoetingen

Door de jaren heen heb ik veel mooie en bijzondere mensen mogen leren kennen in Borne. Hun verhalen hebben me geïnspireerd en het werken als journalist heeft me enorm veel voldoening gegeven. Mijn droom is om een positie te bereiken waarbij ik fulltime aan de slag kan als verhalenverteller, omdat dit het mooiste werk is dat er bestaat.

Mijn Verhalen

Op deze website vind je een verzameling van mijn werk:

  • De Stem van Borne: Hier begon mijn reis. Ontdek de verhalen en interviews die me nauw aan het hart liggen.
  • Dagblad Tubantia: Lees mijn bijdragen over het amateurvoetbal en de regio Borne.
  • De Week van Borne: Nieuwsberichten en verhalen die de gemeenschap en het dagelijks leven in Borne beschrijven.

Contact

Ik sta altijd open voor nieuwe verhalen, samenwerkingen en feedback. Voel je vrij om contact met me op te nemen via [email protected]
Je kunt me ook volgen op Instagram en Facebook.