Féline's Winkeltje

Féline's Winkeltje

Ik ben Féline, 9 jaar oud en ik zit in groep 5 van de Wheele in Borne. Ik voetbal bij de meisjes van RKSV NEO en vind het daarnaast leuk om creatief bezig te zijn. Sinds kort ben ik Féline’s Winkeltje gestart op Instagram. 

Kralen armbanden

Via Féline’s Winkeltje verkoop ik handgemaakte kralen armbanden. Deze armbanden maak ik zelf en kunnen qua kleuren aangepast worden naar wens. De stijl armbanden die ik maak hebben veel groen en blauwtinten. Ook heb ik kralen met letters en bedels zodat je de armbandjes persoonlijk kunt maken.

Positieve reactie's

Toen ik begon met het verkopen van de armbandjes kreeg ik gelijk al veel positieve reacties uit mijn omgeving. De bestellingen kwamen binnen en ik heb nu al zoveel armbandjes gemaakt dat mijn materiaal bijna op is. Er komt snel weer een nieuwe lading met kralen zodat ik weer aan de slag kan. De mensen die nu armbandjes hebben besteld zijn vooral bekenden, ik zou het leuk vinden om ook armbandjes te maken voor andere mensen.

Bestellen van armbandjes

Bestellingen kunnen via mijn Instagram gedaan worden @felineswinkeltje. De armbandjes kosten 3,50 euro en daar zitten de verzendkosten al bij in. Mijn armbandjes zijn ook heel passend om als cadeautje te versturen naar iemand. Bij het armbandje schrijf ik dan jouw persoonlijke boodschap om diegene te verrassen en op te vrolijken in deze corona-tijd.

Kijkje nemen!

Ik hoop dat mensen door dit artikel te lezen een kijkje nemen op mijn pagina om een idee te krijgen van de armbandjes die ik maak. En natuurlijk mag je altijd een bestelling plaatsen! Ik hoop een mooi armbandje te mogen maken voor je!