Bornse Streken

Borns nieuws op een satirische en humoristische wijze! Met een flinke dosis zelfspot en een dikke knipoog!

BORNE - Het langverwachte "Huis van Borne" project, waarbij de gemeente Borne een prachtig nieuw gemeentehuis zou bouwen aan het bestaande Kulturhus, heeft een onverwachte wending genomen. De kosten van het project zijn zo hoog opgelopen dat de gemeente zich noodgedwongen zal moeten vestigen in de tijdelijke blaashal op het tweede veld van voetbalvereniging BZSV de Blauwwitters. 


Parapsycholoog Dr. Peter van Dijk: 
"We hebben geen enkele aanwijzing gevonden dat er ooit spoken waren in dit pand", aldus parapsycholoog Dr. Peter van Dijk. "Het blijkt gewoon een verwaarloosd en leegstaand pand te zijn, zonder enige bovennatuurlijke aspecten."

BORNE - Amnesty International heeft zich uitgesproken over de controversiële kwestie van levende standbeelden tijdens Borne op z’n Best. De mensenrechtenorganisatie heeft verklaard dat deze praktijk niet humaan is en heeft opgeroepen tot een einde aan wat zij "de onmenselijke behandeling van deze artistieke slachtoffers van standbeeld-tyrannie" noemt. BORNE - Het langverwachte "Huis van Borne" project, waarbij de gemeente Borne een prachtig nieuw gemeentehuis zou bouwen aan het bestaande Kulturhus, heeft een onverwachte wending genomen. De kosten van het project zijn zo hoog opgelopen dat de gemeente zich noodgedwongen zal moeten vestigen in de tijdelijke blaashal op het tweede veld van voetbalvereniging BZSV de Blauwwitters.